Pruiken/Haarwerken

Bekijk hier het volledig assortiment van pruiken.

Haarverlies heeft een grote impact

Dag na dag haaruitval… U zou bijna de tijd willen stilzetten. Voor velen is haar verliezen ook een stukje zelfzekerheid verliezen. De impact van het verliezen van haar is dan ook niet te onderschatten. 

Vaak staat of valt iemands gevoel van eigenwaarde er mee. Het is dan ook niet uitzonderlijk dat heel wat mensen problemen hebben wanneer ze hun haren verliezen, of dat nu door de leeftijd komt of door medische oorzaken.

30 jaar ervaring in haarproblemen

Tijd om die problemen aan de pakken dus! Haarkliniek Asselberghs uit Antwerpen (Bornem) is de partner voor uw haar sinds meer dan 30 jaar. Wij willen u met onze service deskundig helpen om uw zelfzekerheid terug te krijgen. Zoekt u dus medische haarwerken, pruiken of verkiest u haarinplantingen? Haarkliniek Asselberghs uit Bornem is uw betrouwbare specialist in haar. 

Schoonheidspruiken, alle stijlen en prijzen

U hoeft trouwens niet per se uw haar te verliezen om een mooie pruik te dragen. Wilt u uw look eens drastisch veranderen? Misschien eenmalig voor een feestje of een evenement? Of misschien op langere termijn? Ook dat kan prima met onze haarwerken! Verander uw stijl in een handomdraai. Wij zijn in ons kapsalon ook gespecialiseerd in haarverlengingen.

Medische haarwerken met meer dan 200 modellen

Diverse aandoeningen

Haarkliniek Asselberghs is gespecialiseerd in medische pruiken voor mensen met Alopecia Areta en kankerpatiënten die hun haar verliezen tijdens een behandeling met chemotherapie.

Discreet en veilig

Wij bieden u een mooie volle haarbos dankzij onze gepersonaliseerde haarwerken. Dat kan discreet in ongedwongen sfeer na afspraak in onze individuele cabines. We hanteren een hechtend procedé voor een perfecte veiligheid. 

Oplossingen in alle stijlen 

Trendy, traditioneel of klassiek? Licht, soepel en modern? Natuurlijk of kunsthaar? Maak uw keuze uit meer dan 200 modellen! Een model gevonden? Wij verzorgen de snit en aanpassing van uw haarwerk tot het u als gegoten zit.

Accessoires bij haarwerken

Heren en dames kunnen bij ons terecht voor een assortiment aan accessoires, zoals tulbanden, sjaaltjes en bandana’s.

Geef uw haar en hoofdhuid de zorg die ze verdient

Heeft u een haar- of hoofdhuidprobleem dat u graag wil oplossen? Aarzel niet om ons te contacteren. We helpen u met plezier verder, zodat u snel kan genieten van het resultaat dat u voor ogen hebt. Als u nog vragen hebt omtrent pruiken, medische haarwerken, haarinplantingen of andere haar- en hoofdhuidgerelateerde zaken, neem gerust contact met ons op. We staan u graag bij met deskundig advies.