Kapsalon

Uw haren... Onze Prioriteit

Ons haar heeft heel wat te verduren: dagelijkse stress, luchtvervuiling, seizoensveranderingen, operaties, ziektes, diëten… Het zijn allemaal zaken waar we niet altijd onderuit kunnen, maar die wel een grote invloed hebben op de gezondheid van ons haar.

Wij staan dan ook klaar om uw haren de verzorging te geven die ze verdienen. We maken een balans op van uw haren, gaan op zoek naar mogelijke problemen en verzorgen ze met behulp van een efficiënt gamma verzorgingsproducten van natuurlijke en biologische oorsprong

We staan voor u klaar… al meer dan 30 jaar

Bent u niet tevreden over uw haar? Heeft u problemen met uw haar of hoofdhuid? Last van haaruitval?

De gedreven specialisten van Kapsalon Asselberghs in de Antwerpen (Bornem, Mariekerke) staan klaar voor u. Voor elk probleem is er een geschikte behandeling. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor deskundig advies.

Het probleem aanpakken, niet de symptomen

Wij bij Kapsalon Asselberghs maken ons sterk dat we alle haarproblemen kunnen behandelen. We gaan daarbij uit van de wortel van het probleem. Daarvoor zoeken we een oplossing. Enkel het behandelen van de symptomen heeft namelijk weinig zien. Wij gaan voor een blijvende oplossing.

Van analyse tot behandeling

Alles begint met een uitgekiende haaranalyse om uw haarprobleem doeltreffend te kunnen aanpakken. Verrassend wat u met een haaronderzoek kunt ontdekken: het percentage dood of groeiend haar, de hoeveelheid talg, de tekorten, de duur van de behandeling en nog zoveel meer. 

Eens de diagnose gesteld is, gaan we over tot een systeem van haarverzorging in ons instituut. 

Genieten maar

Hebt u last van te vet of te droog haar, roos, beschadigd of futloos haar of haarverlies? Kapsalon Asselberghs behandelt uw haar als maatwerk. Ontspan in ons salon met een hoofdmassage met etherische oliën. Een 30 minuten durende haarbehandeling, genieten! Afhankelijk van de analyse kunnen wij u verschillende intensieve behandelingen voorstellen, ook in een afzonderlijke cabine.

Natuurlijk en biologisch

Een haarkleuring doen we zonder ammoniak, maar met extracten van druivenpitten. Een gamma aan schitterende kleuren, ook geschikt voor de gevoelige hoofdhuid. Grijze haren worden perfect gedekt. Wij komen enkel met natuurproducten aan uw kostbare haar!

Contacteer ons voor uw haar

Voor ieder haarprobleem één adres: Kapsalon Asselberghs in de provincie Antwerpen van haaruitval en hoofdhuidproblemen over de herverdeling van uw haar en haaranalyses tot pruiken. Aarzel niet ons even te contacteren voor meer inlichtingen of een afspraak!