Haardiagnose en behandeling op maat 

Ons team van haarspecialisten voert een nauwkeurige haardiagnose uit. Van daaruit vertrekken we om u een geschikte haar- of hoofdhuidbehandeling te geven. Helemaal op maat van uw noden.

Totaalaanpak voor uw haar

Asselberghs Haarkliniek in Antwerpen/Bornem staat voor u klaar voor tal van ingrepen voor uw haar of hoofdhuid. Welke behandeling u kiest, zal in grote mate afhangen van de haarproblemen die u ervaart en het resultaat dat u wenst te bereiken. 

U kan bij ons in Bornem, nabij Antwerpen, onder andere terecht voor

Natuurlijke producten

Voor al onze behandelingen werken wij met natuurlijke producten. Wij verzorgen namelijk niet enkel medische haarwerken, pruiken of haarinplantingen, maar wij voeren ook kleuringen en permanenten uit. Voor al deze De producten die we daarvoor gebruiken bevatten geen ammoniak of ander schadelijke stoffen. Puur natuur!

Geef uw haar en hoofdhuid de zorg die ze verdient

Heeft u een haar- of hoofdhuidprobleem dat u graag wil oplossen? Aarzel niet om ons te contacteren. We helpen u met plezier verder, zodat u snel kan genieten van het resultaat dat u voor ogen hebt. Als u nog vragen hebt omtrent pruiken, medische haarwerken, haarinplantingen of andere haar- en hoofdhuidgerelateerde problemen, neem gerust contact met ons op. We staan u graag bij met deskundig advies.