Uw haren... Onze Prioriteit

Dagelijkse stress, polutie, seizoensveranderingen, na een operatie, diëten enz...Uw haren zien alle kleuren van de regenboog.

Laat een balans van uw haren maken, bezorg ze een efficiënt gamma verzorgingsproducten van natuurlijke en biologische oorsprong.

De partner voor uw haar sinds meer dan 30 jaar!

Laat uw haar u in de steek en hebt u last van haaruitval? Kampt u met haarproblemen of hoofdhuidproblemen? Ga dan te rade bij 

Kapsalon Asselberghs in de provincie Antwerpen (Bornem, Mariekerke) voor persoonlijk advies en een oplossing op maat voor uw haarprobleem. Wij hebben voor elk probleem een geschikte behandeling.

Met de handen in het haar?

Kapsalon Asselberghs is sterk in het behandelen van alle haarproblemen. Wij verkopen geen praatjes of hanteren geen oplapmiddeltjes om uw haar nieuw leven in te blazen. We gaan op zoek naar de wortel van het probleem.

Haarfijn geanalyseerd

Alles begint met een uitgekiende haaranalyse om uw haarprobleem doeltreffend te kunnen aanpakken. Verrassend wat u met een haaronderzoek kunt ontdekken: het percentage dood of groeiend haar, de hoeveelheid talg, de tekorten, de duur van de behandeling en nog zoveel meer. Eens de diagnose gesteld is, gaan we over tot een systeem van haarverzorging in ons instituut.

Enkel het beste voor uw haar

Hebt u last van te vet of te droog haar, roos, beschadigd of futloos haar of haarverlies? Kapsalon Asselberghs behandelt uw haar als maatwerk. Ontspan in ons salon met een hoofdmassage met etherische oliën. Een 30 minuten durende haarbehandeling, genieten! Afhankelijk van de analyse kunnen wij u verschillende intensieve behandelingen voorstellen, ook in een afzonderlijke cabine.

Een haarkleuring doen we zonder ammoniak, maar met extracten van druivenpitten. Een gamma aan schitterende kleuren, ook geschikt voor de gevoelige hoofdhuid. Grijze haren worden perfect gedekt. Wij komen enkel met natuurproducten aan uw kostbare haar!

Bel ons

Voor ieder haarprobleem één adres: Kapsalon Asselberghs in de provincie Antwerpen van haaruitval en hoofdhuidproblemen over de herverdeling van uw haar en haaranalyses tot pruiken. Aarzel niet ons even te contacteren voor meer inlichtingen of een afspraak!

Haarproblemen - Hoofdhuidproblemen oplossen bij Kapsalon Asselberghs in Antwerpen (Bornem)

Kapsalon Asselberghs

Haaruitval - Hoofdhuidproblemen - Haarproblemen oplossen bij Haarkliniek Asselberghs in Antwerpen (Bornem)

kapsalon
kapsalon
press to zoom
kapsalon
kapsalon
press to zoom
1/4

Kapsalon Asselberghs

Los uw haarproblemen & hoofdhuidproblemen zoals haaruitval op bij ons!