Pruiken/haarwerken

Dag na dag haaruitval, u zou de tijd willen stil zetten. Voor velen is haar verliezen ook een stukje zelfzekerheid verliezen. Haarkliniek Asselberghs uit Antwerpen (Bornem) is de partner voor uw haar sinds meer dan 30 jaar, helpt u om uw zelfzekerheid terug te krijgen. Zoekt u dus medische haarwerken, pruiken of verkiest u haarinplantingen? Bij ons bent u aan het juiste adres!

Ook voor hoofdhuidproblemen kan u bij ons terecht!

Medische haarwerken met meer dan 200 modellen

Haarkliniek Asselberghs is gespecialiseerd in medische pruiken voor mensen met Alopecia Areta en chemopatiënten. Wij bieden u een mooie volle haarbos dankzij onze gepersonaliseerde haarwerken. Dat kan discreet in ongedwongen sfeer na afspraak in onze individuele cabines. We hanteren een hechtend procedé voor een perfecte veiligheid.

Trendy, traditioneel of klassiek? Licht, soepel en modern? Natuurlijk of kunsthaar? Maak uw keuze uit meer dan 200 modellen! Een model gevonden? Wij verzorgen de snit en aanpassing van uw haarwerk tot het u als gegoten zit.

Heren en dames kunnen bij ons terecht voor een assortiment aan accessoires, zoals tulbanden, sjaaltjes en bandana’s.

Schoonheidspruiken, alle stijlen en prijzen

Uw look drastisch veranderen, voor een feestje of op langere termijn? Ook dat kan met onze haarwerken! Verander uw stijl in een handomdraai. Wij zijn in ons kapsalon ook gespecialiseerd in haarverlengingen.

Herverdeling van uw haar

Zowel dames als heren kunnen bij ons aankloppen voor advies op maat en informatie over microchirurgische technieken, zoals haarprothesen of haarinplantingen door een professionele plastische chirurg.

Meer info?

Wenst u meer informatie over onze haarwerken? Dan horen wij u graag, contacteer ons gerust. Een oogverblindende look na advies op maat, dat krijgt u bij haarkliniek en kapsalon Asselberghs in de provincie Antwerpen.

Haarinplantingen - Pruiken - Medische haarwerken in Antwerpen (Bornem)

Kapsalon Asselberghs

Haarinplantingen - Pruiken - Medische haarwerken in Antwerpen (Bornem)

Pruiken
Pruiken
press to zoom
haarprotheses
haarprotheses
press to zoom
pruikens
pruikens
press to zoom
1/1

Kapsalon Asselberghs

Medische haarwerken & haarinplantingen om uw haarproblemen op te lossen!